English Version
BICLOSOL este un dezinfectant clorigen (pe baza de clor) sub forma de tablete efervescente, dizolvabil in apa cu spectru de actiune larg: bactericid, fungicid, virucid, micobactericid, tuberculocid, sporicid

Dezinfectia alimentara

Dezinfectantul BICLOSOL , poate fi utilizat pentru: "dezinfectia din spatii private si zone de sanatate publica, respectiv dezinfectia suprafetelor (pereti, pavimente, grupuri sanitare, cai de acces, holuri, sali de asteptare, etc.), dezinfectia ustensilelor de laborator, suprafete (inclusiv cele pe care se proceseaza alimentele), dezinfectia veselei si tacamurilor (blocuri alimentare, restaurante, catering), conducte si zone, echipamente alimentare, dezinfectia mijloace de transport alimente si animale, dezinfectia recipientelor de pastrare a mancarii, laptelui, sucurilor, bauturilor(inclusiv apa potabila), dezinfectia apei potabile, dezinfectia la ferme de animale si pasari, dezinfectia fantanilor in caz de forta majora, dezinfectia navelor maritime, dezinfectia aeronavelor, dezinfectia vagoanelor de pasageri, dezinfectia lenjeriei albe (si albeste), dezinfectia oualor de pasare, dezinfectia piscinelor si stradurilor, dezinfectia pubelelor de gunoi, dezinfectia din pietele agroalimentare, dezinfectia in carmangerii, dezinfectia in magazinele alimentare, dezinfectia in carmangerii, dezinfectia in abatoare, dezinfectia la firme de procesare a carnii, dezinfectia la firme de procesare a laptelui, dezinfectia la firme producatoare de apa imbuteliata, dezinfectia la firme producatoare de sucuri, dezinfectia la firme producatoare de medicamente, dezinfectia la firme de plante medicinale, dezinfectia de uz general"

Destinatia Nr.Tb./ [l APA] Timp de contact (procedura)
Dezinfectia suprafetelor (pereti, pavimente, bai, grupuri sanitare, cai de acces, birouri, etc.)1/10Stergere cu lavete imbibate, 15 min. sau prin stropire pentru suprafetele mari.
Bureti de spalat vase, vase ptr. pastrarea apei si alimentelor1/25Imersie in solutie min. 15 min. apoi clatire cu apa.
Dezinfectia veselei, tacamurilor, paharelor, recipiente pentru pastrarea bauturilor1/10Spalare cu detergent apoi imersie in solutie min. 2 min., clatire cu apa.
Dezinfectia legumelor si fructelor1/80Imersie in solutie cel putin 15 min. urmata de clatire cu apa curenta.
Dezinfectia/albirea lenjeriei ALBE2/10Imersie in solutie cel putin 15 min. urmata de clatire cu apa curenta.
Dezinfectia echipamentului de protectie: cisme, halate, manusi, bonete, etc.1/10Imersie in solutie cel putin 15 min. urmata de clatire cu apa curenta.

Destinatia Nr.Tb./ [l APA] Timp de contact (procedura)
Dezinfectie oualor de pasare1/10Se imerseaza total in solutie sau stergerea cu o laveta imbibata. Se lasa sa actioneze pana se usuca. Nu se clateste.
Dezinfectia navetelor de transport alimente 1/10 Imersie in solutie sau stropire, timp de actiune 15 min. urmata de clatire cu apa curenta.
Dezinfectia pubelelor, recipiente cu resturi 1/10 Stropire cu solutie sau stergere cu lavete imbibate, timp de actiune 15 min. urmata de clatire cu apa curenta.
Dezinfectia apei(nivel de a fi potabila, cu evitare E.coli, Enterococus Faecales) 2/m3 Se dizolva tabletele in apa, timp de actiune 15 minute. Apa va fi tot limpede si dezinfectata.
Dezinfectia fantanilor, conducte de aductiune si distributie, rezervoare de stocare 2/m3 Vezi:
- Dezinfectia apei
- Fantani/Conducte

« »

Aplicatii-Click pe enumerari

Dezinfectia in domeniul sanitar

Dezinfectia in colectivitati

Dezinfectia apei

Dezinfectia alimentara

Dezinfectia in zootehnie

Dez. fantani / conducte

Dezinfectia in apicultura