English Version
BICLOSOL este un dezinfectant clorigen (pe baza de clor) sub forma de tablete efervescente, dizolvabil in apa cu spectru de actiune larg: bactericid, fungicid, virucid (si COVID 19), tuberculocid, sporicid

Despre Noi

S.C. Borero ComServ SRL, societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1996, certificata conform SR EN ISO 9001:2008 este producatoare a dezinfectantului clorigen BICLOSOL.

Dezinfectantul BICLOSOL este realizat dupa reteta proprie, din materii prime de calitate garantata, in proces tehnologic controlat, in spatii de fabricatie si depozitare avizate in conformitate cu legislatia in vigoare.

Caracteristicile preparatului, cuprinse in Fisa Tehnica ,sunt controlate pe fiecare lot in laboratorul propriu al societatii de specialisti cu indelungata experienta.

Spectrul de actiune declarat in Fisa Tehnica are la baza buletine de analiza obtinute la laboratoare acreditate.

Preparatul este ambalat si etichetat in conformitate cu normele REACH 1907 si HG 1408 din 04/11/2008 (M.O. 813 din 04/12/2008).

Prin Managementul de la cel mai inalt nivel, SC BORERO COMSERV SRL, s-a angajat, ca prin afisarea unei orientari clare catre client, printr-un angajament propriu exemplificativ, credibilitate, respectarea promisiunilor, evaluarea corespunzatoare a furnizorilor societatii, de care depinde in totalitate calitatea produselor comercializate, cat si a angajatilor subordonati, sa creeze un mediu adecvat derularii in cele mai bune conditii a activitatilor asumate si declarate de catre SC BORERO COMSERV SRL.

Tintele organizatiei privesc obtinerea unei performante maxime prin respectarea retetelor de fabricatie si a clauzelor contractuale. Politicile privind calitatea si obiectivele stabilite, precum si responsabilitatile si mijloacele pentru indeplinirea acestora, sunt „produsele” pe care le „executa” managementul de varf al organizatiei, dar le pune in aplicare intregul personal al organizatiei.

Atunci cand a fost stabilita politica privind calitatea, managementul de la cel mai inalt nivel, a tinut cont de urmatoarele elemente:

- nivelul si tipul imbunatatirilor viitoare necesare pentru ca organizatia sa aiba succes;

- nivelul asteptat sau dorit al satisfactiei clientului;

- dezvoltarea si perfectionarea continua a angajatilor;

- asigurarea resurselor necesare pentru a indeplini cerintele SR EN ISO 9001:2008 - fata de care a fost acordata „certificarea conformitatii” contributia potentiala a clientilor nostrii la succesul organizatiei.

- asigurarea respectarii angajamentelor asumate si declarate prin contractele incheiate.

Aplicatii-Click pe enumerari

Dezinfectia in domeniul sanitar

Dezinfectia COVID 19

Dezinfectia apei

Dezinfectia alimentara

Dezinfectia in zootehnie

Dez. fantani / conducte

Dezinfectia in apicultura